75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarısını arttırmak için kullanmak, mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, ben değil, biz olarak hareket etmek, tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp, özveriyle çalışmak, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanaklar sağlamak.

Misyon: 1.Atatürk ilke ve inkılaplarına, Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, 2.Türk Milleti’nin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, 3.Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, 4.Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, 5.İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, 6.Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, 7.Türk Milleti’ni çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Başarılar: Şiir, kompozisyon yarışmalarında ilçe dereceleri. Masa tenisi , Bilek güreşi , Muay Thai il , ilçe dereceleri.

Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Bilek Güreşi, Futbol, Voleybol, Basketbol.
Bilimsel Etkinlikler: Bilim uygulamaları, Matematik Uygulamaları
Proje Çalışmaları: Tübitak 4006,Okul sağlığı, Okulum Temiz, Akılzon
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2018-2019 ERASMUS GENÇLİK PROJESİ.

WEB - https://75yilcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çaydeğirmeni Beldesi Merkez Mahallesi Devrek Zonguldak

Yerleşim Yeri - ÇAYDEĞİRMENİ BELDESİ - DEVREK

Adres - Çaydeğirmeni Beldesi Merkez Mahallesi Devrek Zonguldak

Ulaşım ZONGULDAK ANKARA KARAYOLU. İlçe merkezine düzenli minibüs seferleri vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE UZAKLIK:45 KM İLÇEYE UZAKLIK:11 KM ÇAYDEĞİRMENİ MERKEZE UZAKLIK 1.1 KM.